2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

TÜBİTAK tarafından bu yıl 18.si düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda okulumuz 3 proje ile İstanbul Avrupa Bölgesi Yarışmasına ve Proje Sergisine katılmaya hak kazanmıştır. Bölge yarışmasına katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Aysel GÖKCE ve Gamze BATIBAY'ı kutlar, bölge yarışmasında başarılar dileriz.

2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın amacı, ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamaktır. Bölge Yarışması kapsamında düzenlenen sergi ve ödül töreni 22-25 Nisan tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecektir. Sergi tüm öğrenci ve velilerin ziyaretine açık olacaktır. Tüm öğrencilerimizi sergi alanına katilmaya çağırıyor ve ziyaretlerini bekliyoruz.

Bölge Yarışmasına Katılmaya Hak Kazanan Projelerimiz;

Proje Ana Alanı: Biyoloji

Proje Adı: Biyobozunur Ambalaj Film Üretimi, Karakterizasyonu ve Gıdaların Raf Ömrüne Etkisinin İncelenmesi

Danışman Öğretmen: Aysel GÖKCE

Proje Ana Alanı: Matematik