ŞİŞLİ BİLSEM YAZ OKULU HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

ŞİŞLİ BİLSEM YAZ OKULU

3 Temmuz-13 Ağustos arasında kurumumuz Şişli BİLSEM'de gerçekleştirilecek atölyelere başvurular 16 Haziran Cuma günü tamamlanmış olup yaz okuluna katılım hakkı kazanan öğrencilerin velilerine mesaj gurubu ile kurumumuz tarafından bilgilendirme yapılmıştır.

Öğrencilerimizi mesaj gurubu açıklamasında yazan gün ve saatte kurumumuza bekliyor, verimli bir yaz okulu süreci diliyoruz.

Not:

1) Başvuru sayısı 10'un altında kalan atölyeler kılavuz gereği açılamamıştır.

2) Başvuru sayısı 10'un üzerinde olan atölyeler ikiye bölünmüştür. Lütfen mesaj gurubu açıklamasındabelirtilen saatte kurumda olunuz.

3) Öğrencilerimizin yanında gelirken ilk gün kalemlik ve su getirmelerini öneririz.

4) Atölye çakışması olan öğrencilerin talepleri ile ilgili kurum müdür yardımcısı Emrah ALTEKİN ile 3 Temmuz itibariyle görüşebilirsiniz.

5) Mesaj grubuna ekleme seçeneği kapalı olan velilere bağlantı gönderilmiş olup kontrol etmenizi rica ederiz.

Şişli BİLSEM

Kurum İdaresi