Tem

TÜBİTAK 4004 Matematik Özel Çağrısı kapsamında @tubitak tarafından desteklenmeye layık görülen projemiz “Matematiğin Doğasında Çözüm Var” kapanış ve sertifika törenine TÜBİTAK Başkanımız Sn. Prof. Dr. Hasan MANDAL katılarak proje katılımcısı öğrencilerimize sertifikalarını takdim etti.

Kapanış törenimize katılarak ekibimizi onurlandıran ve öğrencilerimizi çok mutlu eden Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz.

Tem

Kurumumuz Müzik Birimi ve Müzik Atölyesi öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu konseri Notre Dame De Sion Fransız Lisesi Gösteri Salonunda Şişli İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Muammer DEMİRBAŞ, Notre Dame De Sion Müdürü Sn. Tuna ZENGİNEL SAİKALİ, değerli Şişli BİLSEM Kadrosu, sevgili öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Bu müthiş konserde bizlere şahane bir gece yaşatan öğrencilerimize, değerli müzik öğretmenimiz Anıl UYAROĞLU’na, Şişli BİLSEM Öğretmen Koromuza çok teşekkür ederiz.

Konserde yanımızda olan ve coşkulu alkışlarıyla öğrencilerimizi onurlandıran kıymetli velilerimize şükranlarımızı sunarız.

Şişli BİLSEM Bilim ve Sanat Merkezi olmanın hakkını veriyor

Tem

TÜBİTAK 2204 B ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI TÜRKİYE FİNALLERİNDEN ÖDÜLLE DÖNDÜK!

Bu yıl 17.'si düzenlenen TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Kimya alanında Türkiye 4.'sü olarak teşvik ödülüne layık görülen öğrencilerimiz Işık Deren SOLGUN, Zeynep Meva KAVUKLUOĞLU ve Mehmet Emir ÇUBUK ile danışman öğretmenleri Sibel TÜRKER ALTAN'ı tebrik eder, kurumumuza yaşattıkları bu büyük gurur için teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz ödüllerini TÜBİTAK Başkanı Sn. Prof. Dr. Hasan MANDAL'dan aldılar. Kurum Müdürümüz Dr. Kader ARKAN SEZGİN de ekibimizin yanında Ankara'daydı, müdürümüze de proje ekibine olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

#şişlibilsemheryerde diyerek çıktığımız bilim yolunda elde edilen bu başarı tüm Şişli BİLSEM Ailesi'nin...