Mrt

Kurumumuzda Kanguru Matematik ve Tales Matematik sınavları başarıyla uygulanmıştır.

Matematik öğretmenlerimiz Gamze BATIBAY ve Muhammed EROL' a organizasyondaki emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Avrupa Birliği Erasmus projelerine ortak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Programla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Avrupa'daki eğitim öğretim faaliyetlerine katılacaklardır.

Ock

Şişli Bilim ve Sanat Merkezi "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi almaya hak kazandı.

Kurumumuzda yürütülen eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, kurumumuz güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "Elektronik Güvenlik" Bronz etiketi aldı.